Ons verhaal

Hierbij willen we in het kort onze achtergrond met jullie delen, hoe ChristCentered is ontstaan en verder…

In september 2007 zijn we gestart op de zaterdagavond in de woonkamer van Matthijs en Judith, onze voorgangers. Daar hebben we een jaar “gekerkt”, een super leuke start! Daarna zijn we in verschillende locaties in Hattem op de zondag samen gaan komen. In 2016 hebben hebben we onze overstap gemaakt naar Zwolle. Uiteraard was dit niet iets wat we over 1 nacht ijs besloten hadden. We geloofden als gemeente dat Vader tegen ons zei dat de tijd gekomen was om Zijn liefde en koningschap bekend te maken in en om Zwolle. Zodoende kregen we in Zwolle “onze plek”.

Net zoals vele gemeenten hebben we samen mooie bergtoppen beklommen. We hebben o.a. mensen zien genezen van reuma, kanker en ook cystes hebben we zien verdwijnen. Daarnaast ook gewoon hoofdpijn en griepjes die weken in Jezus Naam. Maar nog mooier is dat we getuigen zijn geweest van herstel in huwelijken, kinderwensen die in vervulling zijn gegaan, mensen die Jezus hebben leren kennen en gegroeid zijn in een relatie met Hem!

Maar we zijn als gemeente ook door dalen gegaan. We zijn bewust van het feit dat we niet in een perfecte wereld leven en dat brengt ook uitdagingen met zich mee. Ziekten die niet genezen, verlangens die niet uitwerken, relaties die een andere wending nemen dan verwacht… Maar wij geloven dat God ALLES laat meewerken ten goede! Dus ook door de dalen heen hebben we groei ondervonden en ontvangen we keer op keer een diepe verwondering van Gods goedheid, liefde en genade naar ons mensen toe.

in Mei 2022 hebben wij besloten als gemeenten om NIET verder te gaan en hebben onze deuren gesloten